Har du brug for hjælp - ring 8640 4233

Forside > Referencer

Referencer

 Referencer

Samarbejdet med vores kunder kendetegnes af vores værdier: Inspiration, tillid, arbejdsglæde, kvalitet og værdiskabelse. Vi har været i markedet siden 1990 og vores fundament er tilfredse kunder. Tilfredse kunder er det vi lever af, og det er vi hver dag arbejder på at bygge op og bevare. Her udtaler et par af kunderne sig om hvorfor de handler med Jill Promotion & Design A/S:


 

Jeg oplever Jill Promotion og Design A/S som en kreativ og professionel samarbejdspartner. Mangler man en god idé, går man ikke forgæves. Servicen er i topklasse og leveringen sker til tiden, - hver gang.

Helle Hørløck
Direktionssekretær/Executive Secretary
Hydro Aluminium Tønder A/S


 

 

Vi har gennem årene brugt Jill Hellner Nielsen som leverandør af promotionartikler og gør det til stadighed. Vi er utrolig glade for Jill, da vi udover en god handel også får en positiv oplevelse med i købet. Jill er meget inspirerende og har tit en god idé ud fra en kort snak. Kommer den ikke lige med det samme, slipper hun den ikke før hun har fundet det rigtige til os.

Det er inspirerende og positivt at handle med Jill.

Hanne Sihm
Kamstrup A/S
Commercial Service & Sales Promotion


 

Jeg har i de sidste 20 år oplevet, at Jill Helner Nielsens engagerede medarbejdere har været i stand til at matche virksomhedens kultur, værdier og strategi med reklamegaver og kampagne-elementer (o.lign.), der støtter og illustrerer virksomhedens markedsføring og produkter.

Jill A/S er en glimrende inspirator og sparringspartner på deres felt, og jeg kan uden tøven anbefale Jill A/S som samarbejdspartner.

Erik Grann Gammelgaard
Marketing & Communication Director
kk-group a/s

 

© 2013 Jill A/S - Promotion & design