5% rabat ved køb for over kr. 5.000 undtagen julegaver
Har du brug for hjælp - ring 8640 4233

Forside > Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Jill Promotion & Design A/S

Priser og betaling:
Alle nævnte priser er B2B priser ekskl. moms, men inkl. korrektur til godkendelse.

Betalingsbetingelser: 8 dage netto under forudsætning af kreditgodkendelse.
Nye kunder: Forudbetaling  ved fremsendelse af faktura. 

Intet salg til private.

Persondatapolitik:
Logstatistik bruges på www.jill.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.
www.jill.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet ..

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- Firmanavn og CVR nr.
- Adresse
- E-mail
- For og efternavn
-Telefonnummer

Personoplysningerne registreres hos Jill A/S og opbevares, så længe det er nødvendigt, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde:
Når du logger på som kunde eller oprettes som kunde foregår dette via en sikker krypteret forbindelse - SSL. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en sikker SSL-forbindelse. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret kunde i jill.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jill A/S via e-mail: mail@jill.dk

Cookies:
For at gøre det nemmere for dig at handle på jill.dk anvender vi cookies. Det er en lille fil som lagres på din egen computer. Den gør, at du ikke behøver at indtaste din adresse næste gang du køber på jill.dk. Vi registrerer ikke, hvem vi lægger cookies ved. Du kan selv slette funktionen under Internetindstillinger på din computer.

Korrekturer:
Når du har godkendt en korrektur, kan ordren ikke ændres, idet produktionen af varerne med dit logo går i gang umiddelbart efter godkendelse af korrektur.

Over-/underlevering:
Af produktionstekniske årsager forbeholder vi os ret til at over-/underlevere mængden af ”strøgaver” med tryk som f.eks. bolsjer, kuglepenne, poser, pastiller tyggegummi og lignende med +/- 10%.

Ekspeditionsgebyr:
Ordrer på under 2.500,00 kr. ekskl. tryk og repro tillægges et ekspeditionsgebyr på 150,00 kr.

Reklamationsret:
Vi yder 2 års reklamationsret.

Har du godkendt en korrektur på en vare med tryk, kan du ikke reklamere over trykket, hvis det er som det er godkendt.

Returnerings- og ombytningsret:
På varer, der er bestilt speciel hjem til din virksomhed, har du ingen returnerings- eller ombytningsret. Det gælder både varer med og uden logotryk
.

Hvis du modtager en forkert vare, eller din vare er beskadiget, skal du reklamere indenfor rimelig tid efter levering.

Levering:
Varer købt online på Jill A/S leveres kun til adresser i Danmark.
Jill A/S benytter Danske Fragtmænd, GLS eller Post Danmark som transportør.
Leveringstiden for varer med logo er ca. 3 uger efter godkendt korrektur. Ved specialproduktioner er leveringstiden dog 6-12 uger og vil blive oplyst efter godkendt korrektur. Varer uden logo leveres primært i løbet af 1 uge.
Levering sker til den adresse, som angives på din ordrebekræftelse.

Fragt:
Vores generelle leveringsbetingselser er ab lager Randers. De bestilte artikler sendes på billigste og sikreste måde efter vurdering hos Jill A/S.

 

Jill Promotion & Design A/S
Grenåvej 7
8960  Randers SØ

mail@jill.dk

Telefon: 8640 4233

CVR 21768030

© 2013 Jill A/S - Promotion & design